NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Excluton Kera Twice 60x60x4cm Moonstone Black (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
Dit zijn de Kera Twice 60x60x4cm Moonstone Black (B-keus) van Excluton. Deze tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor een (dak)terras en pad. De tegels beschikken over een uiterst duurzame keramische toplaag, dit maakt dat ze zeer luxe ogen en een lange levensduur hebben. Hiernaast hebben de tegels uitstekend voetcomfort en zijn ze zeer gemakkelijk in het onderhoud.

 • Keramische toplaag

 • Uiterst duurzaam

 • Onderhoudsvriendelijk


U wilt B-keus bestrating aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.

Besteleenheid: per 10,08m²
Prijs per besteleenheid: € 267,12
Afmetingen: 60x60cm (4cm dik)
€ 267,12 per 10,08m²
€ 26,50 per 1 m²

 


Nog 10,08 m² op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Snel geleverd Binnen 7 werkdagen
Altijd het voordeligst Onderaan de streep
Professionele bezorging Voor €139,95

Productbeschrijving van Excluton Kera Twice Moonstone Black

De Kera Twice 60x60x4cm Moonstone Black (B-keus) van Excluton is van hoogwaardige kwaliteit. Deze tegels hebben een uiterst duurzame keramische toplaag, gehecht aan gerecycled keramisch materiaal. Hierdoor hebben ze een luxe, natuurlijke uitstraling en zijn ze uiterst milieuvriendelijk. De tegels zijn met een dikte van 4cm geschikt voor uw terras en pad, maar ook voor uw dakterras of balkon. Deze bestrating heeft uitstekend voetcomfort en is zeer gemakkelijk in het onderhoud. Deze tegel wordt geleverd in de kleur 'Moonstone Black', dit is een donkere kleur met een chique uitstraling. De Kera Twice tegels van Excluton zijn beschikbaar in verschillende kleuren, kijk op onze website voor ons gehele assortiment.

B-keus partijen (zie hier)

B-keus is van mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus kan onder andere kleurverschil, maatverschil en structuurverschil bevatten. Ook kan de tegel beschadigd zijn en bijvoorbeeld haarscheurtjes, putjes of missende hoekjes bevatten. De toplaag van de tegel kan afwijken, de structuur of kleur kan anders zijn dan die van de A-keus variant. Er kan qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, het is mogelijk dat er tegels zonder kleur tussen zitten. B-keus is minder consistent dan A-keus.

Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus. Wees voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houd rekening met uitval. Wij geven geen garantie op de kwaliteit. B-keus is daarom een stuk goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals aangegeven is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Onder onverwerkbare tegels rekenen wij tegels die compleet gebroken zijn. Tegels met kleur- en maatafwijkingen en beschadigingen als haarscheurtjes, putjes en missende hoekjes worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger dan de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

Uitgebreide specificaties

B-keus bezichtigen Let op: niet alle B-keus is te bezichtigen in onze showroom. Zeker weten of uw keuze te bekijken is? Neem van tevoren contact met ons op.
Besteleenheid: per 10,08m²
Afmetingen: 60x60cm (4cm dik)
Gewicht per m2: 66 kg
Gewicht per besteleenheid 665.28
Toepassing: Terras, pad, dakterras, balkon
Aantal stuks per m²: 2.78
Levering: In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Voorbeeldsteen: Vraag hier uw voorbeeldsteen aan.
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m. eventueel uitval.
Aftrillen: Aftrillen is niet altijd mogelijk. Lees eerst dit.
Kwaliteit: B keus komt direct van de fabrikant. Het betreft hier tijdelijke partijen (used)

Producteigenschappen

 • Ecologisch & duurzaam
 • Geschikt voor dakterras
 • Kleur-ondersteunend
 • Leggen met voeg
 • Lichtgewicht
 • Mos & algen werend
 • Niet geschikt voor aftrillen
 • Niet geschikt voor oprit
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Stroef
 • Uitbloei remmend
 • Voetcomfort
 • Vorstbestendig
 • Vuilwerend
Schrijf een review over Excluton Kera Twice 60x60x4cm Moonstone Black (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?