NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Keramische Tegels Buiten

Nieuw op de markt zijn deze keramische tegels voor uw terras. De trend dat men de woonkamer in de tuin wil laten overvloeien, is er een die ook fabrikant Excluton heeft bereikt. Dit Italiaans design zal eenieder die gek is op stijl en design aanspreken. Keramische tegels voor buiten steken qua kwaliteit met kop en schouders boven betontegels uit. U zult zeker nog jaren plezier hebben van keramische tegels en tevens zijn ze erg onderhoudsvriendelijk.

25 artikel(en)

25 artikel(en)

25 artikel(en)

25 artikel(en)

Goedkope keramische tegels voor buiten

Er zijn veel verschillende soorten keramische tegels voor buiten, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor keramische tegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten keramische tegels voor buiten ook nog eens in verschillende formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van keramische tegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan keramische tegels voor buiten uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Hoe kunt u het best keramische tegels voor buiten leggen?

Keramische tegels voor buiten kunt u op twee manieren verwerken. Het ligt er namelijk aan hoe de ondergrond van uw tuin is. Is de ondergrond stabiel en verzakken uw tegels niet? Dan kunt u ze leggen op een gestabiliseerde ondergrond. Deze optie moet u ook kiezen als het water in uw tuin moeilijk wegloopt. Komt het toch voor dat de tuin, en daarmee de tegels, verzakken, dan kunt u het best uw tegels leggen op een losse ondergrond. Een losse ondergrond zorgt er voor dat u uw terras of tuin makkelijk kunt gaan ophogen.

De prijs van keramische tegels voor buiten ligt vrij hoog

U moet er rekening mee houden dat een keramische tegel voor buiten niet goedkoop is. De productiekosten liggen namelijk hoog en dat heeft vooral te maken met het materiaal. Dit verhoogt de prijs, maar de kwaliteit van een keramische tegel voor buiten is hoog. Daardoor gaan ze langer mee. Ook zijn ze onderhoudsvriendelijk. Wilt u goedkope keramische tegels? Kijk dan eens bij onze AB-keus.

Excluton Kera 60x60x2cm Multicolor  Excluton Kera Twice 60x60x4cm Blue  Excluton Kera Twice 60x60x4cm Black

Houd bij de aanschaf van keramische tegels voor buiten rekening met de volgende zaken:


Checkmark Keramische tegels zijn geschikt voor uw terras of tuin
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm. Keramische tegels zijn er alleen tot maximaal 4cm dik, waardoor ze niet voor de oprit gebruikt kunnen worden.

Checkmark  A-keus of AB-keus 
U vindt bij ons A-keus of AB-keus keramische bestrating. AB-keus is goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Keramische tegels zijn er alleen helaas niet in B-keus. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om vragen te stellen over keramische tegels en u kunt ze komen bezichtigen.

Waarom keramische tegels voor buiten kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.