NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Grijze Tuintegels

Gaat u voor klassiek of wilt u een moderne tuin? De grijze tuintegels zijn voor beide soorten tuin geschikt. U kunt met de grijze tegels dus zelf uw eigen en unieke sfeer creëren. Uw oprit kan ook betegeld worden met grijze tegels. Ze moeten alleen een dikte hebben van minimaal 6cm. Er zijn tal van afmetingen verkrijgbaar. De meest voorkomende, grijze tuintegel is de 60x60 tegel. Met dit formaat tegel kunt u alle kanten op en daarom is hij zo populair. Bekijk ook eens onze wildverband tegels.

62 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 62 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

62 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 62 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkope grijze tuintegels

Er zijn veel verschillende soorten grijze tuintegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor grijze tegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke grijze tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tegels ook nog eens in veel formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van zwarte tegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan grijze tegels voor buiten uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Grijze tegels 60x60 voor in de tuin

Een populair en degelijk formaat in ons assortiment is de 60x60 grijze tegel voor buiten. Dit formaat tegels is voor bijna iedere tuin geschikt. Met 60x60 tegels in de kleur grijs kiest u ook voor een strak en consistent uiterlijk van uw tuin.

Grijze tuintegels 100x100

De grijze tuintegels zijn er ook in 100x100 formaat. Er zijn niet veel varianten van, maar de Optimum serie biedt u misschien een grijze 100x100 tegel. Het formaat 100x100 is niet geschikt voor uw oprit, omdat ze maximaal 5cm dik zijn. Voor een oprit moet u een tegel kiezen met een dikte van minimaal 6cm.

Tuintegel 60x60x4 grijs zonder facet  Decora 60x60x4 Silver Iris  Abbeystones grijs/zwart

Houd bij de aanschaf van grijze tuintegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom grijze tuintegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.