NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Grijze Tegels Buiten

Heeft u al in uw hoofd welke kleur u gaat gebruiken voor de betegeling van uw tuin? Op deze pagina worden er namelijk alleen maar grijze tegels voor buiten getoond. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten. Zo kunt u kiezen voor één formaat, maar ook voor bijvoorbeeld een wildverband of een banenverband. Zoekt u toch een andere kleur voor in uw tuin? Bekijk dan ook eens onze zwarte tegels voor buiten.

52 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 52 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

52 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 52 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkope grijze tegels voor buiten

Er zijn veel verschillende soorten grijze tegels voor buiten, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor grijze tegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke grijze tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tegels ook nog eens in veel formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van grijze tegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan grijze tegels voor buiten uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Grote grijze tegels voor buiten

De grijze tegel biedt een aantal formaten als het gaat om grote tegels voor buiten. Zo kunt u gaan voor 60x60, 70x70 of 100x100 tegels. U zult de meeste keuze hebben bij de 60x60, omdat dit een populair formaat is.

Grijze tegels zijn siertegels voor buiten

U kunt uw tuin een sierlijke en chique uitstraling geven met grijze tegels voor buiten. Het zijn namelijk ook siertegels. De een wat meer dan de ander, maar over het algemeen creëren de grijze tuintegels op deze pagina wel een sierlijke tuin. Bekijk bijvoorbeeld eens onze tegels met patronen. Deze kunt u vinden onder 'Kleur' aan de linkerkant van de pagina.

Tuintegel 60x60x4 grijs zonder facet  Decora 60x60x4 Silver Iris  Abbeystones grijs/zwart

Houd bij de aanschaf van grijze tegels voor buiten rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom grijze tegels voor buiten kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.