NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Goedkope betontegels

Op deze pagina ziet u onze goedkoopste betontegels. Deze tegels worden geproduceerd door Excluton en vallen onder de B-keus. Dit houdt in dat er tijdens het productieproces schoonheidsfoutjes zijn opgetreden waardoor er kleurverschil, structuurverschil en breuk op een pallet kunnen voorkomen. Wij adviseren daarom om altijd 10% extra bestellen, zodat u de tuin dicht kan leggen. Misschien heeft u ook interesse in ons aanbod B-keus bestrating of 60x60 betontegels. 

59 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 59 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

59 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 59 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkope betontegels in allerlei maten, zoals 60x60 en 50x50

Onze betontegels op de website zijn er in allerlei kleuren en maten. Daarnaast zijn onze betontegels heel goedkoop. Dit komt doordat wij B-keuze betontegels aanbieden. B-keuze betontegels zijn van mindere kwaliteit dan A-keuze en dat komt omdat de fabrikant de betontegels heeft afgekeurd. Afgekeurd wil niet zeggen dat ze al eerder zijn gebruikt, maar dat ze een andere kleur hebben gekregen of iets beschadigd zijn. Daarom wordt aangeraden om altijd 10% bij te bestellen.

De goedkope betontegels 60x60

Een goed voorbeeld van goedkope betontegels zijn de 60x60 betontegels. Deze tegels zijn vrij groot en sommige kunt u gebruiken voor uw (dak)terras of pad.