NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Goedkope bestrating

Hier vindt u de goedkoopste sierbestrating van onze webshop. Bij ons vindt u gegarandeerd de voordeligste sierbestrating voor in uw tuin. Deze bestratingen betreffen de B-keus van de Excluton. Dit houdt in dat er schoonheidsfoutjes in het productie proces zijn voor gekomen, er kleur en structuur verschil in de tegel kan voorkomen en dat er breuk op een pallet kan voorkomen. Populaire maten van deze tegel zijn 60x60 en 50x50.

148 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 148 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

148 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 148 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

B-keus bestrating is goedkope bestrating

Bij NuSierbestrating.nl zit u goed als het gaat om goedkope bestrating. Wij bieden namelijk B-keus bestrating aan tegen een scherpe prijs. B-keus is een mindere kwaliteit dan A-keus. Er kan bijvoorbeeld kleur-, maat- en structuurverschil voorkomen bij B-keus. Daarnaast kunnen er een paar tegels (licht) beschadigd of gebroken zijn. Doordat B-keus een mindere kwaliteit dan A-keus is, kunnen wij de B-keus bestrating tegen een lage prijs aanbieden.

Uw oprit is ook te bestraten met goedkope bestrating

Niet alleen uw pad of terras valt te bestraten met goedkope bestrating. Ook voor uw oprit kunt u gemakkelijk goedkope bestrating gebruiken. U moet er wel op letten dat u tegels kiest die minstens 6 centimeter dik zijn. Tegels die dunner zijn dan 6 centimeter kunnen niet dienen als oprittegel. Het gewicht van een auto kan een tegel dunner dan 6 centimeter niet dragen, waardoor de tegel breekt.

De goedkope bestrating van NuSierbestrating.nl vindt u in Gelderland

NuSierbestrating.nl is gevestigd in Appeltern, Gelderland. Het adres is Maasdijk 7, 6629 KD. Mocht u interesse hebben om een keer te komen kijken in onze showroom, dan bent u van harte welkom. Maak van tevoren altijd even een afspraak. Heeft u nu al een vraag? Stel deze dan telefonisch. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085-0043641.