NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Getrommelde Klinkers

Getrommelde klinkers kunnen overal worden gebruikt. Deze kunstmatig verouderde tegels komen tot recht bij een authentieke woonboerderij, maar staan ook prachtig bij een moderne woning. Getrommelde klinkers zijn verkrijgbaar in het formaat 20x5x7.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Goedkope getrommelde klinkers

Er zijn veel verschillende kleuren getrommelde klinkers, van Zomerbont tot Nero en van Toscaans tot Grezzo. Kiest u voor getrommelde bestrating? Dan straalt uw tuin, pad of terras een gezellige sfeer uit. Getrommelde klinkers, of Abbeystones, zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Nog een voordeel van getrommelde bestrating: het is zeer betaalbaar! Bent u er al uit? Waar bent u naar op zoek? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van getrommelde tegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u uw bestrating uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Heeft u nog wat inspiratie nodig? Bekijk onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Getrommelde tegels in 20x5x7cm

Getrommelde klinkers, ofwel Abbeystones, zijn verkrijgbaar in het bekende Waalformaat: 20x5x7cm. Dit formaat wordt van oudsher veel gebruikt en creëert een ongedwongen, authentieke sfeer. Deze getrommelde klinkers maken van iedere tuin iets bijzonders. Zoekt u toch naar een groter formaat of een andere vorm getrommelde tegels? Deze hebben wij natuurlijk ook. Ontdek bijvoorbeeld de formaten 21x14, 20x30 of 30x40.

Wildverband legpatronen

Getrommelde tegels worden ook geleverd in het formaat wildverband. Bij wildverband krijgt u drie verschillende formaten tegels, waarmee u de mooiste patronen in uw tuin kunt creëren. Bedenk zelf een patroon of gebruik een bestaand patroon. Houd hierbij wel rekening met het aantal stenen en hun formaten, zodat u niet tekort komt aan het einde.

Abbeystones Zomerbont  Abbeystones grijs/zwart  Abbeystones Nero

Houd bij de aanschaf van getrommelde tegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom getrommelde klinkers kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.