NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Gebakken Klinkers

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Goedkope gebakken klinkers

Er zijn een paar soorten gebakken klinkers, van modern tot klassiek en in verschillende formaten. Gaat u voor gebakken klinkers die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke betonklinkers die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten klinkers in verschillende formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van gebakken klinkers.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin of oprit en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan gebakken klinkers uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Gebakken klinkers in waalformaat en dikformaat

Op zoek naar waalformaat of dikformaat gebakken klinkers? Normaal gesproken kunt u die hier op deze pagina vinden. Het ligt er echter aan of er B-keus gebakken klinkers binnenkomen bij ons. Blijf deze pagina dus in de gaten houden als u waalformaat of dikformaat wil hebben.

Gebakken klinkers antraciet

Antraciet is een mooie en moderne kleur. Het is daarom ook een populaire kleur. Ook gebakken klinkers zijn verkrijgbaar in antraciet. Dit is echter, net als bij waal- en dikformaat, niet altijd het geval vanwege ons B-keus assortiment.

Houd bij de aanschaf van gebakken klinkers rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel of betonklinker kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel of klinker te nemen met een minimale dikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels of klinkers. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom gebakken klinkers kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.