NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Fuego

De Fuego is begin 2013 geïntroduceerd door Excluton. Voorheen stond deze tegel bekend als de Flamestone. Het bleek direct al een hit. De Fuego sloeg vooral aan bij het publiek dat op zoek was naar een moderne tuintegel, maar met net iets meer sfeer dan alleen een strakke (beton)tegel. Daarnaast staat de Fuego bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. De tegel is namelijk afgewerkt met Xummum-bescherming. Dit beschermt de tegel, maakt het makkelijk om hem te reinigen en hij voelt comfortabel aan de voeten.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Wat houdt Fuego van Excluton precies in?

Fuego tegels zijn tegels die een UV coating hebben gekregen. Dit wil zeggen dat de tegel niet verkleurt door toedoen van zonnestralen. Daarnaast heeft de Fuego een Xummum-bescherming. Deze bescherming zorgt ervoor dat de tegel beschermt is tegen mos, algen en vuil. Daardoor is de Fuego onderhoudsvriendelijk.

De Fuego is verkrijgbaar in de herkenbare kleur grijs

U kunt er bijna niet omheen. Iedere serie van een tegel is min of meer wel te verkrijgen in het grijs. De tegel kan namelijk helemaal grijs zijn of er kunnen grijze tinten in de tegel verwerkt zitten. Dit is ook zo bij de Fuego. Een goed voorbeeld van de grijze Fuego is te vinden bij de 60x60 Fuego.