NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Excluton Tegels

Excluton is de grootste leverancier van sierbestrating van Europa. Samen met Excluton presenteren wij op NuSierbestrating.nl het volledige assortiment, van tuintegels 60x60 tot betontegels, van A- tot B-keus. Alles van Excluton vindt u dus op onze website. Bent u op zoek naar een specifieke tegel? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen via de chat, e-mail of via Whatsapp. De bestrating is direct online te bestellen.

338 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 338 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

338 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 338 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Waarom kiezen voor tegels van Excluton?

Excluton bestaat al ruim 45 jaar. In de loop der jaren heeft Excluton zich ontwikkeld tot de specialist op het gebied van sierbestrating in Europa. Excluton levert hoge kwaliteit sierbestrating en past de laatste innovaties toe op het gebied van kleurbehoud en kwaliteitswaarborg. U kunt er dus vanuit gaan dat wanneer u tegels van Excluton koopt dat u hier lang tevreden mee gaat zijn.

Daarnaast is Excluton ook één van de goedkoopste aanbieders van sierbestrating. Natuurlijk kunt u bij Excluton ook terecht voor premium tegels, maar ze staan bekend om hun scherpe prijs en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Mooie 60Plus 60x60 tegels van Excluton

De 60Plus serie van Excluton is al enkele jaren erg populair. Wilt u de complete serie zien? Kijk dan bij Excluton 60Plus. Hier vindt u ook de populaire maat 60x60. Deze maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft verschillende toplagen.