Kera+ Quite Light Paving

Kera+ Quite Light Paving
Nieuw op de markt zijn deze keramische tegels voor uw terras. De trend dat men de woonkamer in de tuin wil laten overvloeien is er een die ook fabrikant Excluton heeft bereikt. Dit Italiaans design zal eenieder die gek is op stijl en design aanspreken. Keramische tegels steken qua kwaliteit met kop en schouders boven betontegels uit. U zult zeker nog jaren plezier hebben van keramische tegels en tevens zijn ze erg onderhoudsvriendelijk.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Kera+ Quite Light Paving van Excluton

Kera+ Quite Light Paving zijn keramische tegels. Door het Italiaanse design is dit een tegel die voor iedereen die van stijl houdt een must is. Met deze tegels zorgt u ervoor dat u binnen en buiten in elkaar laat overlopen. Er zit een heel groot verschil tussen keramische tegels en betontegels als het gaat om kwaliteit. U koopt deze tegels niet alleen voor het design, maar ook voor de kwaliteit.

De prijs van Kera+ Quite Light ligt vrij hoog

U moet er rekening mee houden dat een Kera+ Quite Light tegel niet goedkoop is. De productiekosten liggen namelijk hoog en dat heeft vooral te maken met het materiaal. Dit verhoogt de prijs. Maar, zoals ook eerder genoemd, is de kwaliteit van Kera+ ook hoog. Daardoor gaan ze langer mee. Ook zijn ze onderhoudsvriendelijk.