NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

De Goedkoopste Tuintegels

Op NuSierbestrating.nl hebben we de grootste collectie tuintegels direct online beschikbaar. Ook de goedkoopste tuintegels vindt u op onze website. Onze speciale aanbiedingen en restantpartijen zijn van tijdelijke aard, dus wees er snel bij want op is op!

120 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 120 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

120 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 120 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wat zijn de goedkoopste tuintegels van NuSierbestrating.nl?

NuSierbestrating.nl is gevestigd in Appeltern en wij zijn een Excluton outlet met veel goedkope tuintegels. Deze tuintegels zijn zo goedkoop, omdat wij B-keus bestrating aanbieden. Deze bestrating is van mindere kwaliteit dan de A-keus, maar zeer goed te gebruiken voor uw tuin. Let op dat er bij B-keus bijvoorbeeld breuk, maatverschil, kleurverschil en structuurverschil kan voorkomen. Om de breuk op te vangen, wordt door ons aangeraden om 10% extra B-keus te bestellen. Overigens worden er ook goedkope A-keus varianten aangeboden. Die zijn terug te vinden op deze pagina. Sierstenen zijn ook bij ons in de webshop te vinden.

Vooral de 60x60 tuintegels zijn populaire tuintegels

Het formaat 60x60 tuintegels zijn populaire tuintegels. Voor deze tegels betaalt u een schappelijke prijs en daarvoor krijgt u een groot formaat voor terug. Veel mensen bestellen dit formaat tegels en zijn er ook heel erg tevreden over. Een goedkope prijs en een mooi formaat. Wat wilt u nog meer?