NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Dakterrastegels

156 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 156 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

156 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 156 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Goedkope dakterrastegels

Er zijn veel verschillende soorten dakterrastegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor dakterras tegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tegels ook nog eens in veel formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van dakterrastegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw dakterras en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan balkon tegels uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Keramische terrastegels zijn geschikt voor uw dakterras

De laatste jaren zijn de keramische terrastegels erg in trek. Mensen willen binnen met buiten verbinden en doen dat door kwalitatief goede en mooie tegels aan te schaffen. Voor uw dakterras kunt u de keramische terrastegels ook gebruiken. Doordat de keramische dakterrastegels niet te zwaar zijn, moet uw dakterras dat kunnen houden. Voor meer informatie hierover kunt u het best even naar een aannemer gaan.

Dakterrastegels van 4cm dik zijn lichtgewicht tegels

U moet er bij uw dakterras op letten dat u lichtgewicht tegels koopt. Tegels van maximaal 4cm zijn geschikt voor uw dakterras. Met een maximaal gewicht van 90 kg per vierkante meter zou dit perfect moeten zijn voor uw dakterras.

Houd bij de aanschaf van dakterrastegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een dakterras wordt een dikte van 4cm aangeraden
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Een dakterras kan met tegels tot maximaal 4cm dik betegeld worden, omdat een dakterras niet veel gewicht kan hebben. Voor meer informatie hierover kunt u het best even naar een aannemer gaan.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom dakterrastegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.