NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Balkon Tegels

Balkon Tegels
U wilt betonnen tegels voor uw balkon gaan gebruiken? Hier vindt u een ruim assortiment aan balkon tegels. Er zijn standaardtegels verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook tegels met patronen en tegels met een houtlook. U moet er rekening mee houden dat uw balkon of dakterras wellicht niet zo veel gewicht kan dragen. Overleg daarom eerst met een aannemer over de mogelijkheden. Op deze pagina worden tegels getoond met een maximale dikte van 4cm.

27 artikel(en)

27 artikel(en)

27 artikel(en)

27 artikel(en)

Goedkope balkon tegels

Er zijn veel verschillende soorten balkon tegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor balkon tegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke balkon tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tegels ook nog eens in veel formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van balkon tegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw balkon en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan balkon tegels uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Onze balkon tegels zijn van steen

Voor uw balkon kunt u kiezen uit verschillende soorten materialen. Zo zijn er tegels verkrijgbaar van rubber en van hout, maar u kunt er ook voor kiezen om balkon tegels van steen (beton) te gebruiken. Deze stenen tegels zijn sterk en stevig en geven uw balkon of dakterras een fijne sfeer. Met tegels van steen lijkt het namelijk net op een normaal terras in de tuin.

Tegels voor uw balkon kopen met een houtlook?

Er worden in onze webshop geen balkon tegels aangeboden van hout. Dit omdat ons assortiment alleen bestaat uit betonnen tegels. Maar niet getreurd, want wij bieden wel tegels aan met een houtlook. Deze houtlook tegels hebben een toplaag dat lijkt op echt hout, waardoor u uw balkon of dakterras toch een houtlook kunt geven.

Houd bij de aanschaf van balkon tegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een dakterras wordt een dikte van 4cm aangeraden
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Een balkon kan met tegels tot maximaal 4cm dik betegeld worden, omdat een balkon niet veel gewicht kan hebben. Voor meer informatie hierover kunt u het best even naar een aannemer gaan.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom balkon tegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.