Abbeystones Antraciet

6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Goedkope abbeystones antraciet

Er zijn veel verschillende soorten abbeystones in het antraciet, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor antraciete abbeystones die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke tegels of stenen die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten abbeystones ook nog eens in verschillende formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van antraciete tegels of stenen.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan abbeystones in het antraciet uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Abbeystones getrommeld

De abbeystones staan bekend om hun getrommelde look. Getrommeld betekent dat de steen of tegel een speciale behandeling is ondergaan waarbij de scherpe randen van de tegel of de steen er af worden getrild. Dit gebeurt door de tegels of stenen langzaam over elkaar heen te laten bewegen. Het eindresultaat is dan een robuuste tegel of steen zonder scherpe randen of hoeken.

Abbeystones 20x30

Abbeystones zijn er veel verschillende soorten en formaten en een speciaal formaat abbeystones is de 20x30 variant. Deze variant is, ten opzichte van de overige abbeystones, redelijk groot en in verschillende diktes verkrijgbaar. U kunt ze namelijk kopen voor uw terras (20x30 en 4 of 5cm dik) of voor uw oprit (20x30 en 6cm dik). Het ligt er dus aan waarvoor u tegels nodig heeft. Wilt u verschillende formaten tegels? Dan is wildverband iets voor u.

Abbeystones Nero  Abbeystones 20x20x6 Nero  Abbeystones grijs zwart

Houd bij de aanschaf van abbeystones antraciet rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel of steen kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale dikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels of stenen. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom abbeystones antraciet kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.