NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

60Plus Leisteen Bestrating

60Plus Leisteen van fabrikant Excluton is een serie die in 2011 zijn debuut heeft gemaakt en is gelijk één van de meest populaire producten van de afgelopen jaren geworden. 60Plus bestrating leisteen is behandeld tegen het opnemen van vocht en daardoor minder kwetsbaar voor algengroei en vervuiling. Door deze behandeling is het onderhoud een stuk gemakkelijker dan bij andere soorten het geval is. De 60Plus familie kent inmiddels tal van maten en kleuren.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

De 60Plus leisteen van Excluton

Excluton is de producent van 60Plus leisteen. Leisteen wil zeggen dat de oppervlakte reliëf heeft. De oppervlakte is dus niet helemaal strak, maar vertoont verschillen qua hoogte. Dit geeft uw tuin een robuuste en stoere uitstraling. Bent u meer van een strakke uitstraling? Kijk dan ook eens bij onze Puras bestrating.

Zwart is een veelvoorkomende kleur als het gaat om 60Plus leisteen

Iedere tegel is wel te verkrijgen in de kleur zwart (ook wel nero of antraciet). Zwart is namelijk een rustige, neutrale kleur die bijna overal bij past. Het is net wat u zelf wilt in uw tuin. In onze webshop zijn er veel verschillende andere kleuren dan zwart verkrijgbaar.