Het voordeligste assortiment bestrating voor uw parkeerplaats

wij staan voor u klaar

U bent op zoek naar hoge kwaliteit bestrating voor uw parkeerplaats voor een scherpe prijs? Dan bent u bij NuSierbestrating.nl aan het juiste adres. 

Tips voor de aanleg van uw parkeerplaats
Wanneer u zelf  uw parkeerplaats aanlegt, wilt u natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk mooi bij blijft liggen. Wij hebben enkele tips om u op weg te helpen.  Onder de bestrating zal een aangetrild zandbed (vulzand) moeten liggen van minimaal 25 a 30 cm dik.  Leg het zandbed op afschot, dit in verband met de afwatering. Het zandbed moet ongeveer één centimeter per meter aflopen. 

Daarnaast is het belangrijk om de juiste opsluiting van de  bestrating te gebruiken, dit om problemen te voorkomen.  Als de kantopsluiting afdoende is zullen de stenen gemakkelijk verschuiven door het draaien van de wielen van de auto.

Wij adviseren opsluitbanden van minimaal 5x20x100 te gebruiken.

Voor een parkeerplaats dient u voldoende dikke stenen te gebruiken, wij adviseren een minimale dikte van 6 cm.  

Kies voor de kleur van uw parkeerplaats niet voor een te lichte kleur. Op te lichte kleuren zie je snel het zwarte rubber van de banden of olie. Nadat u heeft berekend hoeveel tegels u nodig heeft is het raadzaam 5 tot 10% meer te bestellen dit in verband met het eventueel nodig versnijden van tegels en breuk.

Hieronder ziet u de verschillende categorieën met bestrating. Per categorie kunt u kiezen voor een specifieke tegel. Mocht u een keuze gemaakt hebben dan kunt u direct online bestellen.

  Op zoek naar bestrating aanbiedingen? Bekijk dan onze speciale categorie met AANBIEDINGEN!  >> 

Diverse leveranciers.
Wij leveren sierbestrating van Excluton, maar
ook van Gardenlux.

Alle soorten bestrating.
Van 10x10 tot 100x100 en alles daartussen.
Ook wildverband.

Duurzaam natuursteen.
We hebben niet veel natuursteen, maar
wel de toppers.

Zowel A- als B-keus.
B-keus is tot 40% goedkoper dan A-keus.
Bestel wel altijd 10% meer.