Het grootste en voordeligste assortiment bestrating voor uw oprit

U bent op zoek naar hoge kwaliteit bestrating voor uw oprit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij NuSierbestrating.nl aan het juiste adres. 

Tips voor de aanleg van uw oprit

Wanneer u zelf uw oprit aanlegt, wilt u natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk mooi bij blijft liggen. Wij hebben enkele tips om u op weg te helpen. Onder de oprit zal een aangetrild zandbed (vulzand) moeten liggen van minimaal 25 a 30 cm dik.

Leg het zandbed op afschot, dit in verband met de afwatering. Het zandbed moet ongeveer één centimeter per meter aflopen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste opsluiting van de bestrating te gebruiken, dit om problemen te voorkomen. Als de kantopsluiting afdoende is zullen de stenen gemakkelijk verschuiven door het draaien van de wielen van de auto.

Welke dikte opsluitbanden en tegels moet u gebruiken voor de oprit?

Wij adviseren opsluitbanden van minimaal 6x20x100 te gebruiken voor uw oprit.

Voor een oprit dient u voldoende dikke stenen te gebruiken, wij adviseren een minimale dikte van 6 cm. Kies voor de kleur van uw parkeerplaats niet voor een te lichte kleur. Op te lichte kleuren zie je snel het zwarte rubber van de banden of olie.

Nadat u heeft berekend hoeveel tegels u nodig heeft is het raadzaam 5 tot 10% meer te bestellen dit in verband met het eventueel nodig versnijden van tegels en breuk.