Wat u moet weten over B-keus sierbestrating

Op NuSierbestrating.nl hebben wij zowel A-keus als B-keus. Klanten vragen ons vaak wat nu precies het verschil is tussen A- en B-keus en wat het risico van B-keus is.

B-keus is mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus tegels zijn bijvoorbeeld niet altijd dezelfde maat, of de bovenkant van de tegel is (licht) beschadigd door bijvoorbeeld haarscheurtjes of putjes in de tegel. Ook kan er qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, B-keus is minder consistent dan A-keus. Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus, wees dus voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houdt rekening met uitval. Wij kunnen dus ook geen 100% garantie geven van kwaliteit. B-keus is daarom stukken goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.
Zoals gezegd is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Tegels met kleur en maatafwijkingen worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.
 
Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. 
Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger dan de standaard verzendkosten, deze zijn onderaan deze pagina te zien. 

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus! Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

Het online bestellen van B-keus, zonder het gezien te hebben, is wellicht een lastige keuze. U heeft echter in ieder geval de zekerheid dat wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en dat u achteraf kunt betalen via Afterpay. Daarnaast kunt ook de reviews van andere klanten nalezen via Kiyoh. Hier ziet u dat de meeste klanten tevreden zijn met hun B-keus bestrating.Verzendkosten bij het retourneren

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dan zullen er kosten in rekening moeten worden gebracht om de betreffende materialen op te halen. De kosten om pallets retour te halen per pallet:

1 pallet: €136,12
2 pallets: €166,88
3 pallets: €197,64
4 pallets: €228,40
5 pallets: €259,16
6 pallets: €293,98
7 pallets: €326,83
9 pallets: €461,13
10 pallets: €528,28

B-keus partijen zijn niet onbeperkt. Waar u dan ook rekening mee dient te houden is dat B-keus partijen uitverkocht kunnen raken. Als u dus interesse heeft in een B-keus partij dan kunt u deze het beste op korte termijn bestellen aangezien deze anders uitverkocht zou kunnen zijn.

Met B-keus kunt u zeer mooie tegels in huis halen. De meeste van onze klanten zijn dan ook tevreden over B-keus, maar u draagt wel zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Bekijk al onze B-keus partijen.