B+ keus

B+ keus producten zijn gesorteerde partijen uit onze B-keus. Deze tegels zijn handmatig uitgekozen en gecontroleerd. Wij geven u daarom 100% garantie op de kwaliteit van B+ keus. Deze keus is goedkoper dan A-keus, maar u bent toch verzekerd van mooie tegels.

Hoe werkt het?
De helft van de binnenkomende B-keus partijen wordt meteen B-keus. Deze worden niet uitgesorteerd. De andere helft sorteren wij uit: de tegels die voldoen aan de normen van B+ keus worden verkocht, de tegels die hier niet aan voldoen worden puin. Het is niet het geval dat deze B-keus worden. 

Wat kunt u verwachten?
B+ keus is vergelijkbaar met A-keus. De tegels zijn uitgesorteerd, dus enkel tegels die voldoen aan de A-keus kwaliteitsnormen worden verkocht. Heeft u onverhoopt toch tegels met schade of breuk? U heeft 100% garantie op uw aankoop. Wij vragen u in dit geval om foto's te mailen en zullen wij dit verder behandelen.

Let op: U heeft garantie op B+ keus. Deze garantie vervalt echter wanneer u de tegels verwerkt. Na verwerking kunnen wij namelijk niet achterhalen of de klacht is ontstaan door ondeugdelijke tegels of onjuiste verwerking. Heeft u onverhoopt toch een klacht? Dien deze dan in vóórdat u de tegels gaat leggen.

Eigenschappen A-keus, B+ keus, B-keus

*Enig kleurverschil is inherent aan betonnen tegels.