NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Restpartijen Sierbestrating

Restpartijen Sierbestrating
Wij hebben een grote hoeveelheid restpartijen tegels in B-keus direct beschikbaar. B-keus tegels zijn tot wel 40% goedkoper dan A-keus. Waar u echter wel goed op moet letten is dat deze restpartijen maar beperkt beschikbaar zijn. Bestel deze daarom dan ook snel online, want bij een restantpartij is op ook echt op. Vragen over een restpartij, over de levering of over garantie? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of Whatsapp.

36 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

36 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkope restpartijen

Bent u op zoek naar écht goedkope sierbestrating? Kijk dan eens naar onze restpartijen. Hier vindt u B-keus partijen voor een extra lage prijs. Deze zijn bijvoorbeeld van de vorige collectie of er zijn nog kleine hoeveelheden over. Wees er snel bij, want op = op!

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u uw bestrating uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Heeft u nog wat inspiratie nodig? Bekijk onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Restpartijen in verschillende kleuren en formaten

Er is genoeg keus als het gaat om kleuren en formaten binnen onze restpartijen. Zo kunt u kiezen voor een heel klein formaat (10x10), een heel groot formaat (100x100) en alles wat daar tussenin zit. Ook qua kleuren is er genoeg aanbod. Kies de kleur die het beste bij u past en bestel de tegels of stenen zo snel mogelijk. De restpartijen kunnen namelijk zomaar op zijn.

Leisteen Sahara  Terrazzo geslepen Rood

Houd bij de aanschaf van restpartijen rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, B+-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus tuintegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus tuintegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom restpartijen kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.