Restpartijen Sierbestrating

Restpartijen Sierbestrating
Wij hebben een grote hoeveelheid restpartijen in B-keus direct beschikbaar. B-keus is tot wel 40% goedkoper dan A-keus. Waar u echter wel goed op moet letten is dat deze restpartijen maar beperkt beschikbaar zijn. Bestel deze daarom dan ook snel online, want bij een restantpartij is op ook echt op. Vragen over een restpartij, over de levering of over garantie? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of Whatsapp.

159 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 159 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

159 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 159 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Goedkope restpartijen

Bent u op zoek naar écht goedkope sierbestrating? Kijk dan eens naar onze restpartijen. Hier vindt u B-keus partijen voor een extra lage prijs. Deze zijn bijvoorbeeld van de vorige collectie of er zijn nog kleine hoeveelheden over. Wees er snel bij, want op = op!

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u uw bestrating uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Heeft u nog wat inspiratie nodig? Bekijk onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Restpartijen in verschillende kleuren en formaten

Onze selectie restpartijen is erg breed. U vindt hier verschillende formaten en kleuren: van antraciet tot rood en van klein tot groot. Deze partijen zijn allemaal B-keus. Dit wil zeggen dat er onder andere kleurverschil en maatverschil in voor kan komen. Wilt u alles weten over B-keus? Lees dan dit.

Beperkte beschikbaarheid

Onze restpartijen zijn allemaal beperkt beschikbaar. Deze partijen blijven vaak over van de vorige collectie of we hebben een kleine hoeveelheid over. Dit houdt in dat deze partijen ook niet snel meer op voorraad zullen komen. Houd hier rekening mee, want op is écht op.

40Plus Verona  Dikformaat grijs  Trentone wildverband Aubergine

Houd bij de aanschaf van restpartijen rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom Restpartijen kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.