Erfverharding

Erfverharding
Het gaat hier om B-keus partijen, goedkopere partijen zult u niet vinden. B-keus klinkers zijn echter bijvoorbeeld niet altijd dezelfde maat, of de bovenkant van de tegel is (licht) beschadigd en kan er sprake zijn van breuk in de tegels. Ook kan er qua kleur verschil zijn tussen B-keus stenen.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

15 artikel(en)

15 artikel(en)

De goedkoopste erfverharding vindt u op NuSierbestrating.nl

Met B-keus kan je dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus, wees dus voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houd rekening met uitval door breuk. Om de uitval te compenseren moet u altijd 10% extra bestellen.

Hoe worden de betonklinkers geleverd?

Deze producten kunnen in heel Nederland worden geleverd binnen 7 werkdagen. Er geldt een vast transporttarief van €139,95. Wanneer er meerdere keren moet worden geleverd, bijvoorbeeld wanneer er zeer grote hoeveelheden zijn besteld, dan worden er extra transportkosten in rekening gebracht.

Waarom voor betonklinkers kiezen als erfverharding

Er zijn verschillende soorten erfverharding, zoals betonplaten, asfalt of gebroken puin. Maar ook wordt er heel vaak gekozen voor klinkers. Het voordeel van deze klinkers is dat ze erg goedkoop zijn, maar toch dik genoeg om vrachtverkeer aan te kunnen.

Als u in één keer een grote oppervlakte zou willen bestraten, om uw erf te verharden, dan zoekt u natuurlijk een goedkope oplossing. Wij hebben waarschijnlijk de goedkoopste optie voor u. De onderstaande bestrating is perfect geschikt voor erfverharding. Het is goedkoop, het is stevig genoeg voor vrachtwagens en het is snel te leggen. Let wel op dat voor onderstaande producten geldt dat op ook echt op is, bestel dus in één keer genoeg klinkers.